Renkaat

Etsitkö laadukkaita renkaita pyörääsi? Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia renkaita, jotka sopivat monenlaiseen käyttöön. Olipa kyseessä sitten maastopyöräily, maantieajo tai kaupunkipyöräily, meiltä löytyy oikeanlaiset renkaat juuri sinulle.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman renkaita eri merkeiltä ja eri hintaluokissa. Valikoimassamme on renkaita erilaisilla kuvioinneilla, leveyksillä ja materiaaleilla, joten voit valita juuri sinulle sopivan renkaan ajotyylistäsi ja käyttötarkoituksestasi riippuen.

Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopivat renkaat pyörääsi!

Polkupyörän renkaat

Renkaat ovat yksi tärkeimmistä osista pyörässä, sillä ne vaikuttavat suoraan pyörän suorituskykyyn ja ajokokemukseen. Valitessasi uusia renkaita on tärkeää ottaa huomioon pyörän käyttötarkoitus, alusta ja säätömahdollisuudet. Meillä VMSportissa tarjoamme laajan valikoiman erilaisia renkaita niin maastoon kuin maantiellekin.

Renkaan koko vaikuttaa suoraan pyörän suorituskykyyn. Isompi rengas on nopeampi ja rullaa paremmin, kun taas pienempi rengas on kevyempi ja ketterämpi. On tärkeää valita oikea koko pyörän rungon ja käyttötarkoituksen mukaan.

Renkaan kuvio on myös tärkeä tekijä. Maastorenkaat ovat usein karkeakuvioisia, mikä antaa paremman pidon epätasaisessa maastossa. Maantiepyörän renkaat ovat sileät ja kapeat, mikä vähentää vierintävastusta ja parantaa nopeutta. Lisäksi on olemassa erilaisia renkaiden sekoituksia, jotka vaikuttavat renkaan kulutuskestävyyteen ja pidon tasoon.

Valikoimassamme on myös tubeless-renkaita, jotka ovat kevyempiä ja vähentävät mahdollisuutta saada rengasrikkoja. Tubeless-renkaat myös tarjoavat paremman pidon ja ajomukavuuden.

VM Sport tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita renkaita eri käyttötarkoituksiin ja eri kokoisille pyörille. Valitse vain sopiva rengas, ja nauti pyöräilystäsi parhaalla mahdollisella tavalla!

K: Kuinka usein pyörän renkaat tulisi vaihtaa?
V: Renkaat tulisi vaihtaa noin kerran vuodessa tai noin 3000-5000 ajokilometrin välein, riippuen ajotavasta ja renkaan kulutuspinnan kunnosta.

K: Mikä on oikea rengaspaine pyörän renkaille?
V: Oikea rengaspaine vaihtelee renkaan tyypin ja koon mukaan. Tarkista oikea rengaspaine aina renkaan sivuseinästä tai pyörän käyttöohjeesta.

K: Voiko pyörän renkaat paikata itse?
V: Pienet rengasrikot, kuten naulan tai ruuvin aiheuttamat reiät, voi paikata itse. Suuremmat vauriot, kuten repeämät tai rengasrikot sivuilla, vaativat yleensä ammattilaisen korjausta tai renkaan vaihtoa.

K: Millaisia renkaita tulisi käyttää erilaisissa sääolosuhteissa?
V: Talvella tulisi käyttää nastallisia tai nastattomia talvirenkaita, kun taas kesäkaudella voi käyttää kesärenkaita. Sateisissa olosuhteissa voi käyttää myös sadekelin renkaita.