Tietokoneet

Polkupyörän ajotietokone on erinomainen lisävaruste pyöräilijöille, jotka haluavat seurata ajosuorituksiaan tarkemmin. Ajotietokone mittaa pyöräilijän nopeuden, matkan, ajan ja monia muita suureita. Se voi myös laskea kulutetut kalorit ja näyttää sykkeen, mikä on hyödyllistä harjoittelun seurannassa.

Polkupyörän ajotietokone

Ajotietokoneen asentaminen on helppoa ja se voidaan kiinnittää helposti pyörän ohjaustankoon. Ajotietokone on yleensä varustettu selkeällä näytöllä, joka näyttää tiedot helposti luettavassa muodossa. Monissa malleissa on myös taustavalo, joka helpottaa näytön lukemista hämärässä tai pimeässä.

Valikoimassamme on useita erilaisia ajotietokonemalleja eri tarpeisiin ja hintaluokkiin. Joissakin malleissa on langaton yhteys pyörän antureihin, jolloin asennus on erityisen helppoa. Lisäksi ajotietokoneissa on usein muistitoiminto, joka tallentaa aikaisemmat ajotiedot, joten voit seurata edistymistäsi pitkällä aikavälillä.

Hankkimalla polkupyörän ajotietokoneen varmistat, että sinulla on tarkat tiedot ajosuorituksistasi ja voit seurata kehitystäsi. Tutustu valikoimaamme ja valitse omaan käyttöösi sopiva ajotietokone!