Pyöräkaupan susi

Saatat aluksi kummastella otsikkoa, mutta susi on oikeastaan täydellinen eläin kuvaamaan VM-Sportia. Kuten sudelle, myös meille lauma tai perhe on äärimmäisen tärkeä. Tällä hetkellä VM-Sportin lauma koostuu meistä yrittäjistä, Samista ja Jonista, sekä muutamasta muusta huippuluokan osaajasta. Sudet viestivät toisilleen ja jakavat tietoja ja taitoja yli sukupolvien. Näin on tapahtunut myös VM-Sportissa, jonka pitkät pyöräkaupan perinteet Pietarsaaressa juontavat juurensa jo vuoteen 1936. Olemme itsekin ammentaneet tuota tietoa jo kauan ennen kuin siirryimme yrityksen historian neljänsiksi omistajiksi, aina ensimmäisistä VM-Sportissa vietetyistä kesätyökesistä lähtien.

Yhteistyö

Sudet pärjäävät tekemällä yhteistyötä. Vuosien yrittäjyys on osoittanut, että tiivis yhteistyö on elinehto selviytymiseksi metsästyskentällämme, joka on alati muuttuva liiketoiminta- ja kilpailuympäristö. Koko tiimimme täydentää toisiaan ja asiakkaanamme hyödyt kaikkien tiimin jäsentemme tiedoista ja taidoista.

Kysyttäessä olisi helppo todeta, että VM-Sport toimii pyöräkaupan alalla. Se pitää paikkansa, mutta haluamme ajatella asiaa hieman toiselta kantilta. Meidän tehtävämme on tarjota asiakkaillemme vapauden tunnetta kokonaisvaltaisen ja laadukkaan pyöräilykokemuksen kautta. Tähän kokemukseen nivoutuvat niin myymämme tuotteet ja palvelut kuin myös se, mikä tunne sinulle tulee aina kun kohtaat jonkun meistä VM-Sportilaisista asioidessasi minkä tahansa kanavan kautta.

VM-Sport on kaikkia varten

Laatu ja hyvä asiakaspalvelu ovat sanoja, jotka on helppoja sanoa, mutta huomattavasti vaikeampia toteuttaa vuosi toisensa jälkeen. Me tähtäämme niihin päivittäisessä toiminnassamme saavuttaaksemme asiakkaidemme luottamuksen. Olipa kyse sitten pyörän korjaamisesta illalla juuri ennen tärkeää kisaa, tuotteen toimituksesta suoraan kotiovelle tai mistä tahansa pienemmästä asiasta, jolla voimme helpottaa asiakkaidemme elämää pyöränsä kanssa, pyrimme aina venymään tarvittaessa.

Vuosien saatossa saadun palautteen ja uskollisten kanta-asiakkaiden perusteella voimme kiitollisina todeta, että olemme tehneet paljon oikein. Emme silti aio tyytyä nykytilaan. Ostotottumukset ja vaatimukset muuttuvat ja meidän on muututtava mukana. 

VM-Sport on kaikkia varten. Haluamme valikoimallamme mahdollistaa mielekkään pyöräilykokemuksen niin juniorille kuin seniorillekin, satunnaispyöräilijästä aktiivikilpailijaan. Astuessasi sisään myymäläämme, näemme sinut osana susilaumaamme. Voit olla ostamassa sisäkumia, hiilikuitupyörää tai vaikka vain kysäisemässä vinkkejä – sillä ei ole merkitystä. Sama ystävällisyys ja palvelun laatu kuuluu kaikille asiakkaillemme.

Ota yhteyttä!

Sami Vaskivuo

Myyjä/Markkinointi
050 3075 199
info@vmsport.fi

Joni Rajala

Myyjä/Laskutus
050 5880 288
info@vmsport.fi

Patrik Vesterlund

Myyjä
06-7230511
info@vmsport.fi

Stian Holmstedt

Myyjä/Tekninen tuki
06-7230511
info@vmsport.fi

Hidden
Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.