Takit ja liivit

Pidä itsesi lämpimänä ja kuivana pyöräillessäsi VM sportin pyöräilytakeilla. Valikoimastamme löydät laadukkaita takkeja eri vuodenaikoihin ja olosuhteisiin. Meiltä löydät kevyet ja hengittävät takit kesäkeleille ja vettä hylkivät ja tuulenpitävät takit syys- ja talvipyöräilyyn. Pyöräilytakeillamme on käytännölliset taskut ja heijastimet, jotka tekevät pyöräilystä turvallisempaa. Valitse laadukas pyöräilytakki VM sportilta ja pyöräile mukavasti, lämpimästi ja turvallisesti.

Pyöräilytakit

Pyöräilytakeilla ja -liiveillä varmistat mukavan ja turvallisen pyöräilykokemuksen. Niiden avulla pidät itsesi lämpimänä, kuivana ja näkyvillä kaikissa olosuhteissa. VM sportin laajasta valikoimasta löydät pyöräilytakit ja -liivit eri vuodenaikoihin ja tarpeisiin. Valikoimassamme on kevyitä ja hengittäviä takkeja ja liivejä kesäkeleille ja vettä hylkiviä, tuulenpitäviä ja lämpimiä takkeja syksyyn ja talveen.

Pyöräilytakkimme ja -liivimme ovat käytännöllisiä ja turvallisia. Niissä on useita taskuja, joihin voit säilöä tärkeitä tavaroita, kuten avaimia, puhelinta ja pientä evästä. Heijastinnauhat takissa ja liivissä tekevät sinusta näkyvän myös pimeässä ja hämärässä.

VM sportin pyöräilytakit ja -liivit ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ne ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Niissä on hyvä istuvuus ja ne sopivat eri kokoisille ja mallisille pyöräilijöille. Kaikki tuotteemme ovat testattu ja hyväksytty ennen myyntiin tuloa, joten voit luottaa siihen, että olet hankkimassa turvallista ja laadukasta pyöräilyvarustetta.

Löydä itsellesi sopiva takki laajasta valikoimastamme, niin saat laadukkaan ja käytännöllisen varusteen pyöräilyharrastukseesi. Tarjoamme nopean toimituksen kaikkiin tilauksiin. Tilaa pyöräilytakki tai -liivi VM sportilta ja nauti pyöräilystä turvallisesti ja mukavasti.

K: Miksi tarvitsen pyöräilytakin?
V: Pyöräilytakki on tärkeä varuste pyöräilijälle, sillä se suojaa sinua sään vaihteluilta ja pitää sinut lämpimänä ja kuivana. Lisäksi pyöräilytakeissa on usein heijastinnauhoja, jotka tekevät sinusta näkyvän liikenteessä.

K: Mihin vuodenaikaan tarvitsen pyöräilytakin?
V: Pyöräilytakki on hyödyllinen varuste kaikkina vuodenaikoina. Kesällä kevyt ja hengittävä takki suojaa auringolta ja kesäsateilta, kun taas syksyllä ja talvella lämmin ja tuulenpitävä takki pitää sinut lämpimänä ja kuivana.

K: Millaisia pyöräilytakkeja on saatavilla?
V: Pyöräilytakeissa on paljon vaihtoehtoja eri tarpeisiin. On kevyitä ja hengittäviä kesätakkeja, tuulenpitäviä ja vettähylkiviä syksy- ja talvitakkeja sekä lämpövuorillisia takkeja kovempiin pakkasiin. Lisäksi on saatavilla erilaisia malleja, kuten lyhythihaisia ja pitkähihaisia takkeja.