Lastenpyörät

Lastenpyörät

Oikein koottu ja alusta alkaen lapsille suunniteltu polkupyörä ottaa huomioon sekä lasten mittasuhteet että niiden muuttumisen lapsen kasvaessa. Laadukas ja kevyt pyörä on turvallinen ajaa ja helppo hallita heti ensimetreistä lähtien ja se innostaa lastasi pyöräilemään jatkossakin.

Lastenpyörät

Etsitkö laadukasta ja turvallista pyörää lapsellesi? VM Sport tarjoaa laajan valikoiman lastenpyöriä eri ikäisille ja taitotasoille. Olipa kyseessä ensimmäinen pyörä, jolla opetellaan ajamista, tai jo kokeneelle pyöräilijälle sopiva malli, meiltä löydät juuri sopivan vaihtoehdon.

Turvallisuus on meille erittäin tärkeää, ja siksi kaikki lastenpyörät ovat huolellisesti testattuja ja varustettu asianmukaisilla varusteilla. Valikoimassamme on myös pyöriä eri käyttötarkoituksiin, kuten maastopyörät, kaupunkipyörät ja kilpapyörät.

Kun valitset lapsellesi pyörää, huomioi hänen ikänsä ja pituutensa. Pyörän koko on tärkeä tekijä, jotta lapsi pystyy ajamaan turvallisesti ja mukavasti. Pyörän tulee olla myös varustettu asianmukaisilla jarruilla ja heijastimilla.

Valikoimastamme löydät myös laadukkaat lisävarusteet lapsesi pyörään. Olipa kyseessä turvalliset kypärät, pyöränkorit, tavaratelineet tai soittokellot, meiltä löydät kaiken tarvittavan pyöräilyharrastuksen aloittamiseen tai kehittämiseen.

Kaikki lastenpyörämme ovat helppokäyttöisiä ja kestäviä, jotta pyöräily olisi lapselle hauskaa ja turvallista. Osta lapsellesi laadukas pyörä VM Sportilta ja anna hänen nauttia pyöräilystä ilman huolta laadusta tai turvallisuudesta.

K: Mihin ominaisuuksiin kannattaa kiinnittää huomiota lastenpyörän valinnassa?
V: Lastenpyörän valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota pyörän kokoon, säätömahdollisuuksiin, jarruihin ja renkaiden laatuun. On myös hyvä huomioida, että pyörä vastaa lapsen käyttötarkoitusta ja tarpeita.

K: Milloin on hyvä aika opettaa lapselle pyöräilyä?
V: Lasten kanssa voi aloittaa pyöräilyn opettamisen jo varhaisessa vaiheessa, kun lapsi on tarpeeksi vahva istumaan pyörän päällä. Yleensä noin 3–4 vuoden iässä lapsi on tarpeeksi valmis oppimaan pyöräilyä. On tärkeää aloittaa opettaminen turvallisessa ympäristössä, esimerkiksi rauhallisella pyörätiellä tai pihalla.

K: Miten varmistan, että lapsen pyörä on turvallinen käyttää?
V: Lapsen pyörän turvallisuuden varmistamiseksi on tärkeää tarkistaa pyörän kunto säännöllisesti, säätää se oikein ja varmistaa, että jarrut ja renkaat ovat kunnossa. On myös tärkeää opettaa lapselle turvallinen pyöräily ja käyttää asianmukaisia varusteita, kuten pyöräilykypärää.