black-diamond-hotwax-blocks
black-diamond-hotwax-ohjeet
909-black-diamond-hot-wax-flyer-fi-puoli-2-scaled
909-black-diamond-hot-wax-flyer-fi-puoli-1-scaled

Black Diamond Hot Wax

55,90

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6417839009090 Tuoteryhmä:

Kuvaus

KAKSIVAIHEINEN VAHAUS OPTIONA – TUUNAA ITSE PARAS SEKOITUSSUHDE

Siirsimme jo testeissä menestyneen Black Diamond -ketjuöljyn lisäaineistuksen kiinteälle Rex-vahapohjalle. Korkean laadun takaamiseksi laitoimme kaikki Black Diamond -lisäaineet yhteen mustaan palaan, joka valetaan käsin tuotekehityslaboratoriossamme Hartolassa. Lisäainepala on kuin pullollinen Black Diamond -ketjuöljyä kiinteässä muodossa!

Yksitoista valkoista Rex-parafiinipalaa ovat tarkoin valittu vahaseos, ja yhdistettynä lisäainepalaan ne takaavat markkinoiden ehdottamaan kärkeen kuuluvan voitelukyvyn. Sulattamalla kaikki palat (11+1) yhteen, saadaan kaikissa olosuhteissa erinomaisesti toimiva vahaseos.

Sulattamalla lisäainepala neljän vaalean vahapalan kanssa (4+1), saadaan äärimmäisen kulutuskeston antava seos pisimmillekin lenkeille ja kisoihin. Jäljelle jäävät 7 vahapalaa voidaan käyttää puhdistavana esikäsittelyvahana, jolloin 4+1 -seos pysyy puhtaana ja säilyttää suorituskykynsä pidempään. Kaksivaiheinen vahakäsittely yhdessä paketissa!

KOTIMAISTA VAHAOSAAMISTA JA MAAILMAN JOHTAVA TESTAUSLABORATORIO

Rexiltä on kysytty kuumavahaa ketjuille useasti. Tiesimme myös itse, että meidän jos kenen täytyy tämä tuote ehdottomasti tehdä. Ketjuöljymme olivat asettaneet riman korkealle, ja tiesimme että toiseksi parasta vahaa ei kannata tehdä. Useamman vuoden testit maastossa, maantiellä sekä Australian Zero Friction Cycling -laboratorion testipenkissä kanssa hioivat lopulta koostumuksen kohdalleen. Maantieajoa simuloivissa testeissä Rex päihitti markkinoiden suosituimat ketjuvahat selvästi.

Linkki testituloksiin: https://zerofrictioncycling.com.au/lubetesting/

 

  1. Ennen ensimmäistä käyttökertaa, puhdista ketju perusteellisesti liuotinpesuaineella kuten Rex Chain Cleaner. Hyvä puhdistus parantaa vahan kiinnittymistä ja parantaa voitelun kestoa. Jos ketju on aiemmin kuumavahalla käsitelty, riittää pelkkä kuumalla vedellä huuhtelu ja pyyhintä. Uusien ketjujen tehdasrasva on poistettava ennen vahausta.
  2. Sulata kaikki vahapalikat miedolla lämmöllä (max. 100°C) esim. kattilassa, yhdessä käsiteltävän ketjun kanssa. Anna ketjun lämmetä, ja sekoita sitä vahan kanssa, jotta vaha tunkeutuu ketjuun täydellisesti. Voit käsitellä samalla kerralla useammat ketjut.
  3. Nosta ketju jäähtymään. Käsittely on onnistunut hyvin, jos ketju on jäykkä. Notkista ketjun nivelet ja asenna paikoilleen. Ketju notkistuu vielä muutaman kilometrin ajon jälkeen.
  4. Vahaa ketju uudelleen, kun se on äänekäs. Jotta vaha pysyy pidempään puhtaana, huuhtele ketju ensin kuumalla vedellä, pyyhi ja anna kuivua hyvin. Toista tämän jälkeen vahauskäsittely.

Lisätiedot

Brändi

Rex

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Black Diamond Hot Wax”