blackdiamond-e-kaytto
blackdiamond-e-graph

Black Diamond E -ketjuöljy

53,90

5 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6417839009083 Tuoteryhmä:

Kuvaus

Tehoa ja vääntöä – sähköpyörissä voitelulla on väliä!

Sähköpyörissä ketjut ja rattaat altistuvat tavallista suuremmille voimille. Pienet rataskoot, matala kadenssi ja suuri teho ovat yhdistelmä, joka kuluttaa ketjut ja rattaat vaihtokuntoon nopeasti. Oikean ketjuöljyn valinnalla ketjujen käyttöikä voidaan jopa kuusinkertaistaa. 

Voimansiirron ollessa liikkeessä,  Black Diamond E:n nanopartikkelit muodostavat metalli metallia vasten -kontaktipintoihin äärimmäisen kestävän ja pienikitkaisen pintakerroksen, parantaen ketjuöljyn voiteluominaisuuksia merkittävästi. Matalan kitkan ja matalan kulumisen lisäksi Rex-ketjuöljyjen kyky palautua hiekan, veden ja pölyn aiheuttamista tilapäisistä voiteluhäiriöistä on tutkitusti kategoriassaan markkinoiden paras. Rex ei muutu pahastikaan likaantuessaan ketjuja kuluttavaksi hiomatahnaksi. Tästä voidaan kiittää Rexin laajaa tietämystä likaa hylkivistä vahoista ja niiden lisäaineista.

Säästää rahaa huoltokulujen pienentymisen kautta

Kitka ja kuluminen kulkevat käsi kädessä. Käyttämällä Rex Black Diamond E:tä vähennät sähköpyöräsi voimansiirron kulumista merkittävästi. Komponentteja tarvitsee uusia harvemmin, ja voit keskittyä ajamiseen pyöräsi huollossa seisottamisen sijaan. Kokonaissäästö ajokaudella voi olla useita satoja euroja. Pyörän kokonaiskäyttökulut alenevat, ja ketjuöljy maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. Voimansiirron säästäminen Black Diamond E:llä on helppoa: Voitele ketju silloin tällöin ja pidä ketju puhtaana pyyhkimällä sen pinta puhtaaksi ajoittain liinalla. Zero Friction Cyclingin testeissä Black Diamond toimi 1000 km voiteluvälillä jopa paremmin kuin 400 km voiteluvälillä. 

Parannettu koostumus

Otimme Black Diamondin reseptin ja muokkasimme siitä entistä paremman sähköpyörille kahdella tavalla. Nanotungsteniitti (WS2) parantaa voiteluaineen paineensietokykyä ja alentaa kitkatasoa entisestään.Yhdessä Black Diamond -nanopartikkelien kanssa käytettynä saavutetaan synergistinen vaikutus: Molempien lisäaineiden käyttäminen optimaalisessa määrässä antaa lopputuloksen, joka on parempi kuin osiensa summa. Sekoitamme molemmat nanolisäaineet öljy- ja vahaseokseen ultraäänikäsittelyssä parhaan tuloksen saamiseksi. Lisäsimme koostumukseen myös Rexin N-Kinetic™ hydrofobisia polymeerejä. Ne antavat Black Diamond E:lle aiempia ketjuöljyjämme paremman ruostumisen estokyvyn, ja estävät öljyn jähmettymistä kylmissä olosuhteissa. Myös puhtaanapito helpottuu, koska ketju on aiempaa helpompi pyyhkiä puhtaaksi.

Lisätiedot

Brändi

Rex

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Black Diamond E -ketjuöljy”