443621ac-059f-4332-9033-0d523fd95344-2

Radar EV Path PolWht w/ PRIZM Sapph

189,00

Loppu varastosta

Tuotetunnus (SKU): 888392326539 Tuoteryhmä:

Kuvaus

 

 

UV-aurinkolasit. Kestävä O-Matter®-kehys, Plutonite HDO -laatulinssi. Kirkkaaseen auringonvaloon, valonläpäisevyys 12 %. 30 g.

Radar EV Path – urheilulasien sangoissa ja nenätyynyssä on Unobtanium®-kumipinta. Hiki lisää kumin kitkaisuutta, mikä saa urheilulasit pysymään tukevasti paikoillaan esimerkiksi juoksuharjoittelussa.

Sangat ovat säädettävät ja sopivat hyvin erimallisten kypärien kanssa.

Linssissä on huipputekninen Prizm™ Road -värilinssioptiikka, jota on tutkittu ja jalostettu vuosikymmeniä. Prizm-tekniikalla valonläpäisevyys on mahdollistaa säätää tarkkaan. Värien hahmotus ja vuodesta vuoteen parannettu kontrasti sekä näkyvyyttä tehostavat ominaisuudet ovat kaikki tarkasti mitoitettu.

Linssien erinomaisen kirkkauden ja iskunkestävyyden takaavat optisesti vääristämättömät Oakley Plutonite® HDO High Definition Optics -linssit. Linssit suodattavat 100 % kaiken UVA-, UVB- ja UVC-säteilyn sekä haitallisen sinivalon 400 nm:iin asti.

Mukana mikrokuitupussukka säilytystä ja putsausta varten.

Mallin Prizm Sapphire -linssien valonläpäisevyys on 12 %. Linssi on hyvä valinta kirkkaaseen auringonvaloon. Prizm -tekniikka takaa maksimaalisen kontrastin kaikissa olosuhteissa

Hyvä valinta etenkin hiihtoon ja pyöräilyyn.

Lisätiedot

Brändi

Oakley

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Radar EV Path PolWht w/ PRIZM Sapph”