VM Sport suosittelee
Työsuhdepyörä on työnantajan työntekijälleen leasingsopimuksella hankkima polkupyörä, jota saa luvallisesti käyttää myös henkilökohtaisella vapaa-ajalla.
Pyöräedun tarjoaminen ei vaadi työnantajalta paljoa, mutta sillä on merkittäviä positiivisia vaikutuksia henkilökunnan terveyteen, liikuntatottumuksiin, vireystilaan ja toimintakykyyn. Ja kun kilpailu osaajista on tänä päivänä kovaa, positiivisen työnantajamielikuvan rakentamiseen kannattaa panostaa – liitä siis työsuhdepyöräily osaksi strategiaasi. Pyydä meiltä lisätietoa työsuhdepyöräilyn tarjoamisesta henkilökunnallesi.
Teemme yhteistyötä yllä olevien työsuhdepyörätoimijoiden kanssa. Tutustu heihin, valitse yrityksellesi sopivin kumppani ja laitetaan pyörät pyörimään!
Valitse pyörän hinta varusteineen, kuukausipalkkasi ja miten työnantajasi tarjoaa pyöräedun.
Vuoden 2021 alusta voimaan tulleen polkupyöräedun jälkeen työsuhdepyöräily on paitsi saanut palstatilaa aina valtamedioita myöden, myös kasvattanut suosiotaan räjähdysmäisesti. Mistä sitten on kyse? Työsuhdepyörä on työnantajan työntekijälleen leasingsopimuksella hankkima polkupyörä, jota saa luvallisesti käyttää myös henkilökohtaisella vapaa-ajalla. Polkupyöräedun käyttäminen ei velvoita työntekijää taittamaan kaikkia työmatkojaan pyörällä eikä se vaikuta muihin etuihin tai korvauksiin.
Työsuhdepyöräkumppanimme ovat erikoistuneet työsuhdepyörien tarjoamiseen. He hoitavat kaiken työsuhdepyörien hankintaan ja hallinnointiin liittyvän työn, joten työnantajalle ei koidu ylimääräisiä tehtäviä. Toimimme useimpien Suomessa työsuhdepyörien hankintaa ja hallinnointia tarjoavien yritysten toimituskumppanina, joten sinulla ja työnantajallasi on mahdollista valita parhaiten sopiva yhteistyötaho.
Työntekijälle työsuhdepyörä tarjoaa mahdollisuuden hankkia laadukas pyörä erittäin edullisesti. Pyörää ei tarvitse maksaa etukäteen, sen verotusarvo vähennetään palkasta kuukausittain. Työntekijä voi halutessaan lunastaa pyörän itselleen sovitulla prosenttiosuudella hankintahinnasta. Sopimuksissa eri palveluntarjoajien välillä voi olla eroja, mutta usein lunastus onnistuu noin 5 prosentilla hankintahinnasta.
Koska polkupyöräetu on työntekijälle verovapaa luontoisetu, et joudu maksamaan veroja pyöräedun osuudesta palkassasi. Yleisin käytäntö edun hyödyntämiseen on se, että työntekijä pidättää pyöräedun verotusarvon palkastasi, joten tulosi myös alenee verotusarvoa vastaavalla summalla. Ja kun verotettava tulosi alenee, myös veroprosenttisi laskee. Palkkatasosi vaikuttaa pyöräedusta saamaasi hyötyyn. Lunastaessaan pyörän itselleen leasingjakson päätyttyä, keskituloinen suomalainen säästää noin 20-25 % pyörän hankintahinnasta verrattuna tilanteeseen, jossa hän olisi hankkinut pyörän ostamalla sen suoraan ilman pyöräetua.
Työsuhdepyörän voi hankintahetkellä varustella haluamillaan lisävarusteilla ja esimerkiksi määräaikaishuollot voidaan sopia osaksi hankintahintaa. Näin huollon tarpeen tullen kurvaat vain liikkeeseemme – muu on hoidettu valmiiksi.
Työsuhdepyörää valitessasi koko polkupyörävalikoimamme aina 4000 euron hintaluokkaan asti on käytössäsi, sähköpyörät mukaan lukien. Voit siis valita kaupunkipyörän, maantiepyörän, gravelpyörän, maastopyörän – minkä vain haluat. Ja jos mieleistä mallia ei heti löydy, teemme kaikkemme hankkiaksemme sen sinulle. Osa työsuhdepyöräkumppaneista tarjoaa pyörille myös vakuutuksen, kunhan pyörän lukko on hyväksytty.
Tuote lisättiin koriin