/ / / / / Trek District+ 2 Stagger – Nautical Navy and Slate – 400WH
Ale!

Trek District+ 2 Stagger – Nautical Navy and Slate – 400WH

2 789,00

Poista
Tuotetunnus (SKU): 28897-nautical-navy-and-slate-400 Tuoteryhmä:

Kuvaus

Tämä pyörä sopii sinulle, jos…

Etsit luotettavaa ja tehokasta sähköavusteista kaupunkipyörää, jolla on helppo kuljettaa paljon tavaroita. Haluat sähköpyörän, joka tarvitsee vain vähän huoltoa ja jossa on kaikki lisävarusteet, jotka tekevät arkipyöräilystä yksinkertaista ja hauskaa.

Tekniset ominaisuudet

Tässä pyörässä on virtaviivainen Alpha Smooth -alumiinista tehty runko, Stagger-geometria, sisäinen vaijerien ja johtojen reititys, polkemista 25 kilometrin tuntinopeuteen avustava Bosch Active Line -moottori (250 W, 40 Nm), Purion-ohjain ja valinnan mukaan joko 300, 400 tai 500 Wh:n akku. Pyörässä on myös varmatoiminen ja vain vähän huoltoa kaipaava 7-vaihteinen Shimano Nexus -napavaihteisto, tehokkaat hydrauliset levyjarrut, vakautta parantavat erittäin leveät 50c-koon renkaat sekä ergonomiset kädensijat. Lisäksi pyörässä on raskaiden kuormien kuljettamiseen soveltuva ja lasten istuimelle hyväksytty takatavarateline, vankkatekoinen etutavarateline, tuplatukijalka, ohjainputken lukko, lokasuojat, valot sekä yhdellä avaimella lukittavat akku ja U-lukko.

Yhteenveto

District+ 2 Stagger on luotettava kaupunkipyörä, joka on varustettu tehokkaalla ja varmatoimisella Bosch-sähköavustusjärjestelmällä sekä vain vähän huoltoa vaativalla napavaihteistolla. Tämä pyörä on suunniteltu kuljettamaan raskaita kuormia turvallisesti ja varustettu kaikilla päivittäiskäytössä tarvittavilla lisävarusteilla, jotta voit hoitaa enemmän asioita kätevästi pyöräillen.

Lisätiedot

Sizes

M

Brändi

Trek

Vaihteet

18T

Jarrut

hydraulinen levyjarru, Shimano MT200

Renkaat

700x50c, Schwalbe Big Apple

Kampisarja

ProWheel, 38T, alumiinia, teräsratas

Kasetti

18T

Ohjaustanko

ajomukavuutta parantava muotoilu, Alumiinia

Kädensijat

Bontrager Satellite Plus, ergonomiset

Vanteet

36 r, 7 vaihdetta;Alex DP23, Alumiinia, Center Lock -jarrulevykiinnitys;Shimano Nexus, Shimano TX505

Irrotettava akku

true

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trek District+ 2 Stagger – Nautical Navy and Slate – 400WH”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.