Trek Roscoe 24 – Trek Black

624,00

Poista
Tuotetunnus (SKU): 33491-trek-black Tuoteryhmä:

Kuvaus

Tämä pyörä sopii sinulle, jos…

Pieni vauhtihirmusi on valmis siirtymään lähikorttelista maastopoluille, ja haluat hänen ajavan kunnon maastopyörällä, joka kehittää taitoja ja itseluottamusta heti alusta alkaen. Jos haluat perehdyttää lapsesi maastoajon saloihin, Roscoe on siihen täydellinen opetustyökalu.

Tekniset ominaisuudet

Tässä pyörässä on kestävä Alpha Gold -alumiinista tehty runko, standover-korkeutta madaltava laskeutuva vaakaputki, 24″:n kiekot, pitoa ja vakautta parantavat 2.8″:n renkaat, 1×8-vaihteinen Shimanon voimansiirto, mäkiseen ja tekniseen maastoon sopiva monikäyttöinen rataspakka sekä mekaaniset levyjarrut. Useat aikuisten maastopyöristä lainatut tekniset yksityiskohdat, kuten suljetut etuhaarukan dropoutit ja sisemmälle takahaarukkaan sijoitettu takajarrusatula pitävät huolen, että pyörä kestää paremmin lapsen ajoretkien koettelemukset.

Yhteenveto

Roscoen avulla maastopyöräilyn lumo tarttuu lapseesi iäksi. Semiläskit renkaat ja runsas määrä lapsille suunniteltuja ominaisuuksia tekevät tästä pyörästä täydellisen välineen maastopyöräilyn aloittamiseen. Jos lapsesi on valmis liittymään seuraasi, kun suuntaat metsäpoluille, tämä pyörä tarjoaa lapsiystävällisen menopelin, joka kehittää ajotaitoja, itseluottamusta ja terveellisen riippuvuuden maailman parhaimpaan harrastukseen.

Lisätiedot

Sizes

24:n kiekko

Brändi

Trek

Runko

ALUMINUM

Vaihteet

Shimano Tourney TX80

Jarrut

160 mm:n jarrulevy // Tektro MD-M280, 160 mm:n jarrulevy Kids’, alumiininen jarruvipu, black, mekaaninen levyjarru, Tektro MD-M280

Front Brake Model

160 mm:n jarrulevy // Tektro MD-M280, 160 mm:n jarrulevy Kids’, alumiininen jarruvipu, black, mekaaninen levyjarru, Tektro MD-M280

Renkaat

24×2.80?, Chen-Shin

Takavaihtajat

Shimano Tourney TX80

Kampisarja

28T, pituus 152 mm, ratassuoja, alumiinia

Vaihdevivut

8 vaihdetta, Shimano Altus M315

Ketju

8 speed, KMC Z8.3

Kasetti

SunRun-rataspakka, 11-34, 8 vaihdetta

Ohjaustanko

leveys 580 mm, nousu 15 mm, Bontrager, 31, 8 mm, Alumiinia

Kädensijat

Kids’, Kraton-tartuntapinta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trek Roscoe 24 – Trek Black”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.