Ladataan sisältöä..

Icebug Oribi2 Naisten BUGrip GTX

tuotekuva


 

Väri: Black/DkRouge

Pinta: Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen pintakangas, Saumaton TPU-suoja

Sisus: GORE-TEX® Extended Comfort, Loimineulottu polyamidi

Pohjallinen: Muottiin valettu EVA, Irrotettava

Välipohja: Kevyt EVA, Rock Plate ESS/TPU -vakaaja

Pohja: BUGrip®-pohja 14:llä hiiliteräsnastalla

Paino :245 g (USL 7½)

Lisätietoja

 

Tuotekuvaus

Ultrakevyt, vedenpitävä ja nopea nastalenkkari naisille. Näillä nastalenkkareilla voit juosta läpi talven rennosti, vapaasti ja turvallisesti.

Kenkien pintakangas on kestävää polyesterikangasta, jolle on myönnetty Bluesign®-sertifikaatti. Bluesign®-standardi rajoittaa kemikaalien käyttöä tuotannossa sekä päästöjä veteen ja ilmaan. Bluesign®-sertifikaattiin kuuluvat myös työntekijöiden sekä loppukäyttäjän turvallisuuden osa-alueet.

Kenkien välipohjassa on Icebugin täysin uusi innovaatio, Rock Shield, joka tuo askeleeseen vakautta, suojaa jalkapohjaa teräviltä kiviltä ja muita epätasaisuuksilta sekä lisää ponnistuksen lennokkuutta.

Vedenpitävyys aikaansaadaan GORE-TEX® Extended Comfort -rakenteella. Kengät pitävät veden loitolla sallien samalla kosteuden haihtua jaloistasi.

Nastoitetussa BUGrip®-pohjassa on 14 hiiliteräsnastaa, jotka takaavat sinulle pettämättömän pidon ja mahdollistavat juoksun talven liukkailla. Icebug-nastakenkien BUGrip®-pohjien ”älynastat” toimivat itsenäisesti ja älykkäästi reagoiden alustan kovuuteen. Nastat on valettu runsaasti kuvioituun pohjaan. Yhdessä nastat ja pohja tarjoavat sinulle joka sään pidon asfaltilta peilijäälle. Icebugeilla voit liikkua turvallisesti keskittyen vain oleelliseen, rentoon juoksuun.