Ladataan sisältöä..

Icebug Oribi2 Miesten BUGrip GTX

tuotekuva


 

Väri: Black/DkOrange

Pinta: Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen pintakangas, Saumaton TPU-suoja

Sisus: GORE-TEX® Extended Comfort, Loimineulottu polyamidi

Pohjallinen: Muottiin valettu EVA, Irrotettava

Välipohja: Kevyt EVA, Rock Plate ESS/TPU -vakaaja

Pohja: BUGrip®-pohja 14:llä hiiliteräsnastalla

Paino: 285 g (US 9)

Lisätietoja

 

Tuotekuvaus

Ultrakevyt, vedenpitävä ja nopea nastalenkkari miehille. Näillä nastalenkkareilla voit juosta läpi talven rennosti, vapaasti ja turvallisesti.

Pintamateriaali on Bluesign®-standardin mukaista kestävää polyesterikangasta. Bluesign®-standardi rajoittaa kemikaalien käyttöä tuotannossa sekä vesistö- ja ilmastopäästöjä. Bluesign®-sertifikaattiin kuuluvat myös työntekijöiden sekä tuotteen käyttäjän turvallisuus.

Kenkien välipohjassa on Icebugin täysin uusi innovaatio, Rock Shield, joka tuo askeleeseen vakautta, suojaa jalkapohjaa teräviltä kiviltä ja muita epätasaisuuksilta sekä lisää ponnistuksen lennokkuutta.

Vedenpitävyys on saavutettu GORE-TEX® Extended Comfort -rakenteen avulla. Näin jalkasi pysyvät kuivina olosuhteista riippumatta.

Nastoitetussa pohjassa on 14 hiiliteräksistä ja kestävää nastaa, jotka antavat sinulle pettämättömän alustapidon ja mahdollistavat huolettoman juoksun talven kaikilla keleillä. Icebug-nastakengistä erityiset tekee niiden BUGrip®-pohjat. BUGrip®-pohjien ”älynastat” toimivat itsenäisesti ja älykkäästi reagoiden alustaan. Yhdessä pohjan runsaan kuvioinnin kanssa Icebugien nastat takaavat kunnon pidon asfaltilta peilijäälle. Icebugeilla voit juosta rennosti ja turvallisesti läpi talven.