Ladataan sisältöä..

Garmin Edge 130, sykepaketti

tuotekuva


 

Pienet seikat ovat merkittäviä, ja siksi Edge 130 on erinomainen valinta. Vankka ja pieni, mutta monipuolinen GPS-pyöräilytietokone sisältää kaiken, mitä tarvitset esimerkiksi navigointiin, tilastojen seuraamiseen ja yhteyksien pitämiseen läheisiisi. Tämä kaikki sisältyy pieneen laitteeseen, joka kulkee mukanasi hidastamatta menoasi.

269.00 €

Toimitusaika: 1 - 3 päivää

Lisätietoja

 

Pieni mutta tehokas

Edge 130 on täydellinen ajokumppani niin poluilla, pääteillä kuin kaupunkien kaduillakin. Kompaktissa, kevyessä laitteessa on 1,8-tuumainen mustavalkoinen MIP (Memory in Pixel) -näyttö. Sen kuva on terävä ja luettavissa myös suorassa auringonvalossa, jossa joudut siristelemään katsoessasi esimerkiksi älypuhelinta. Laitteen viisipainikkeinen käyttöliittymä on helppokäyttöinen, ja näyttöön voi määrittää enintään 8 tietokenttää kuhunkin näyttöön. Älä anna pienen koon hämätä – Edge 130 sisältää runsaasti lisätoimintoja, ja sen akku riittää yhdellä latauksella jopa 15 tunniksi.

Pieni mutta tehokas

Helppoa navigointia

Edge 130 -pyörätietokone tallentaa keskeiset tilastotiedot ajopaikasta riippumatta. GPS-, GLONASS- ja Galileo-satelliittien ja sisäisen ilmanpainemittarin ansiosta laite seuraa, miten pitkälle, miten nopeasti ja miten korkealla olet ajanut, myös tiheässä metsässä. Suunnittele ja lataa reittejä Garmin Connectin Course Creator -reitinsuunnittelutyökalulla. Edge 130 opastaa helppolukuisilla reitti- ja käännöskehotteilla. Sen avulla voit myös palata lähtöpaikkaan