Ladataan sisältöä..

Garmin Edge 130, sykepaketti

tuotekuva


 

Pienet seikat ovat merkittäviä, ja siksi Edge 130 on erinomainen valinta. Vankka ja pieni, mutta monipuolinen GPS-pyöräilytietokone sisältää kaiken, mitä tarvitset esimerkiksi navigointiin, tilastojen seuraamiseen ja yhteyksien pitämiseen läheisiisi. Tämä kaikki sisältyy pieneen laitteeseen, joka kulkee mukanasi hidastamatta menoasi.

Lisätietoja

 

Pieni mutta tehokas

Edge 130 on täydellinen ajokumppani niin poluilla, pääteillä kuin kaupunkien kaduillakin. Kompaktissa, kevyessä laitteessa on 1,8-tuumainen mustavalkoinen MIP (Memory in Pixel) -näyttö. Sen kuva on terävä ja luettavissa myös suorassa auringonvalossa, jossa joudut siristelemään katsoessasi esimerkiksi älypuhelinta. Laitteen viisipainikkeinen käyttöliittymä on helppokäyttöinen, ja näyttöön voi määrittää enintään 8 tietokenttää kuhunkin näyttöön. Älä anna pienen koon hämätä – Edge 130 sisältää runsaasti lisätoimintoja, ja sen akku riittää yhdellä latauksella jopa 15 tunniksi.

Pieni mutta tehokas

Helppoa navigointia

Edge 130 -pyörätietokone tallentaa keskeiset tilastotiedot ajopaikasta riippumatta. GPS-, GLONASS- ja Galileo-satelliittien ja sisäisen ilmanpainemittarin ansiosta laite seuraa, miten pitkälle, miten nopeasti ja miten korkealla olet ajanut, myös tiheässä metsässä. Suunnittele ja lataa reittejä Garmin Connectin Course Creator -reitinsuunnittelutyökalulla. Edge 130 opastaa helppolukuisilla reitti- ja käännöskehotteilla. Sen avulla voit myös palata lähtöpaikkaan

hinta

269.00 €

Toimitusaika: 3 - 7 päivää